Tarieven

DescentBanditsA3

Geef kleur aan de miniaturen voor je bordspellen, tabletop of war games. Verf, wet palette en penselen liggen klaar. Ik raad aan  je eigen mini's mee te nemen, zodat we alvast je pile of opportunity kunnen verkleinen 😉 Maar ik heb zeker ook testmodellen liggen om eerst dingen op uit te proberen.

Workshop (2 uur)

Masterclass (4 uur)

3D print (add-on)

vanaf 34,50 p. p.

vanaf 59,50 p. p.

vanaf 5,- per mini.

Een workshop duurt twee uur en kost €34,50 p. p. bij twee of drie personen. Vanaf vier personen is het €24,50 p. p. Ik leer je de basics van het mini painten; base coat, shading en highlights.

Een masterclass duurt vier uur en kost €59,50 p. p. voor twee of drie personen. Bij vier personen of meer kost het €36,50 per persoon. Als de basics wenselijk zijn, leer ik je die, plus we kunnen dieper ingaan op de materie; glazing, textuur en airbrush basics.

Een 3D print add-on is een toevoeging aan een les, workshop, of masterclass. Jij of je groep kunnen STL-bestanden aanleveren om in de studio te laten printen en dan hier te leren beschilderen. De prijs is per miniatuur en hangt af van de grootte van de mini.

Feedback van klanten

Je geeft de workshop op een leuke, interactieve en enthousiaste manier! Past wat mij betreft perfect bij je doelgroep!

Jeroen
Workshopdeelnemer

Er was een fijne sfeer met rustige uitleg. Ook waren de materialen erg netjes gedaan. Zeker de budget creatie wet-palette vind ik een mooie toevoeging.

Mark
Workshopdeelnemer