Print On Demand – 25-32mm – 3D print (resin)

 8,99 48,99

Betreed de wereld van verbeelding en magie met 3D printing on demand! Breng jouw tabletop role-playing games tot leven met je eigen 3D miniatuur, aangeleverd door jou, geprint door ons!

Beschrijving

Betreed de wereld van verbeelding en magie met 3D printing on demand! Breng jouw tabletop role-playing games tot leven met je eigen 3D miniatuur, aangeleverd door jou, geprint door ons!

Hoe werkt het?

STL-bestand: Jij levert het bestand aan in STL-formaat (via mail of WeTransfer). Na het printen en versturen, vernietigen wij onze kopie van dit bestand, omdat wij het verder niet mogen gebruiken.

Slicen: Via software zullen  we het bestand slicen, oftewel klaarmaken om te kunnen printen.

Printen en versturen: Nadat we het bestand print-klaar hebben gemaakt, zullen we het printen en opsturen. En dan is het aan jou om te schilderen!

Kenmerken

Hoogwaardige resin kwaliteit: Vervaardigd met precisie en passie, elk exemplaar is gemaakt van hoogwaardige resin om zowel duurzaamheid als details te garanderen.

Hoogwaardige details: Wij gebruiken de Elegeoo Saturn 3 met een resolutie van 12K. Hierdoor zijn details goed te zien.

Geschikt om te schilderen: Of je nu een meester in schilderen bent of gewoon je creatieve kant wilt verkennen, na primen is deze miniatuur een uitstekende basis om te schilderen en aan te passen naar jouw wensen.

Toepassingen

Dungeons & Dragons (D&D): Voeg een nieuw personage toe aan je avonturen, of maak het ultieme model voor je volgende campagne.

Cadeau-idee: Perfect voor spelers, dungeon masters, of elke liefhebber van fantasy die op zoek is naar een uniek en indrukwekkend cadeau.

Bestel vandaag nog en laat je verbeelding de vrije loop in je tabletop games!

Verzenden: We proberen zo snel mogelijk te verzenden, maar we zijn met zijn twee├źn en het is voor ons niet haalbaar om binnen een dag te versturen. Afhankelijk van de voorraad en het moment van bestellen, streven we ernaar om binnen een werkweek te verzenden.

You're viewing: Print On Demand – 25-32mm – 3D print (resin)  8,99 48,99
Select options